Toffee Oatmeal Cookies


Toffee Oátmeál Cookies áre á váriátion on á clássic oátmeál cookie recipe. Máple extráct ánd buttery toffee ádd delicious flávor to án álreády ámázing cookie!

Ingredients
  • 1 1/2 cups áll-purpose flour
  • 2 cups old-fáshioned rolled oáts
  • 1 teáspoon báking sodá
  • 1/2 teáspoon sált
  • 1 1/2 cups pácked brown sugár
  • 1/2 cup butter, softened
  • 2 teáspoons máple extráct {or vánillá extráct}
  • 2 lárge eggs
  • 2/3 cups toffee bits

Directions
  1. Preheát oven to 350 degrees.
  2. Combine flour, oáts, báking sodá, ánd sált in á medium bowl; stir with á whisk ánd set áside.
  3. Pláce sugár ánd butter in á lárge bowl; beát with á mixer át medium speed until well blended (ábout 5 minutes). ádd máple extráct ánd eggs; beát well. ádd flour mixture; beát just until combined. Stir in toffee bits.
  4. Drop dough by rounded táblespoonfuls 2 inches ápárt on báking sheets coáted with párchment páper or cooking spráy.
Visit familycookierecipes.com for full recipe.

0 Response to "Toffee Oatmeal Cookies"

Posting Komentar