This Cànnellini Beàn, Càrrot, ànd Kàle Soup recipe is heàrty ànd heàlthy! It’s rustic comfort food full of flàvorful veggies. Perfect with crusty breàd!
Course: Soup
Cuisine: Itàliàn
Keyword: cànnellini beàns, cànnellini beàn soup, cànnellini beàn càrrot soup, cànnellini beàn kàle soup, Itàliàn soup, rustic Itàliàn soup
Servings: 4
Càlories: 173 kcàl
àuthor: Christine Rooney
Ingredients
- 6 cloves gàrlic
- 1/2 smàll white onion
- 1 Jàlàpeno - remove seeds if desired
- 4-5 càrrots
- 1 15 oz càn cànnellini beàns
- 2 cups chopped kàle
- 3 1/4 cups vegetàble stock
- 16 oz crushed tomàtoes
- 1/2 tsp dried oregàno
- 1/4 tsp dried rosemàry
- 1 Tbsp sugàr
- 1 Tbsp cooking oil
- sàlt
- pepper
Instructions
0 Response to "Cannellini Bean, Carrot, and Kale Soup"
Posting Komentar