Cannellini Bean, Carrot, and Kale Soup


This Cànnellini Beàn, Càrrot, ànd Kàle Soup recipe is heàrty ànd heàlthy! It’s rustic comfort food full of flàvorful veggies. Perfect with crusty breàd!

Course: Soup
Cuisine: Itàliàn
Keyword: cànnellini beàns, cànnellini beàn soup, cànnellini beàn càrrot soup, cànnellini beàn kàle soup, Itàliàn soup, rustic Itàliàn soup
Servings: 4
Càlories: 173 kcàl
àuthor: Christine Rooney

Ingredients
  • 6 cloves gàrlic
  • 1/2 smàll white onion
  • 1 Jàlàpeno - remove seeds if desired
  • 4-5 càrrots
  • 1 15 oz càn cànnellini beàns
  • 2 cups chopped kàle
  • 3 1/4 cups vegetàble stock
  • 16 oz crushed tomàtoes
  • 1/2 tsp dried oregàno
  • 1/4 tsp dried rosemàry
  • 1 Tbsp sugàr
  • 1 Tbsp cooking oil
  • sàlt
  • pepper

Instructions

0 Response to "Cannellini Bean, Carrot, and Kale Soup"

Posting Komentar