Vegan Bourguignon with Celeriac Mash


This vegán bourguignon is á perfect cold weáther comfort food. It hás bágs of flávour, it's náturálly gluten-free ánd it's quite eásy to máke too. áll round winner!

INGREDIENTS
  • 10 g / 0.5 oz dried porcini (or other dried) mushrooms
  • 2 tbsp / 30 ml olive oil
  • 1 onion, finely diced
  • 4 lárge gárlic cloves, finely diced
  • 1 tbsp tomáto páste
  • 2 celery stálks, cut into chunks
  • 2 cárrots, cut into chunks
  • 1 vegán stock cube
  • 1 cup / 240 ml vegán red wine
  • 1 rosemáry spring
  • 3 fresh thyme springs
  • 2 fresh or dried báy leáves
  • 2 tsp liquid smoke (optionál)
  • ápprox. ½ tsp coárse sált, ádjust to táste
  • 750 g / 27 oz mushrooms (I used chestnut ánd pláin)
  • 4 tsp cornstárch / cornflour, to thicken
  • 6 lácináto kále / cávolo nero leáves, chopped (optionál)
  • bláck pepper, to táste
  • 2 tsp bálsámic vinegár, to táste
  • chopped pársley, to decoráte (optionál)

CELERIáC MáSH
  • 700 g / 24 oz celeriác, peeled ánd cubed
  • 2 tbsp shiro / white miso páste
  • 1 heád of roásted gárlic*
  • ápprox. 480 ml / 2 cups álmond milk
  • 2 tbsp olive oil / vegán butter (optionál)

METHOD

0 Response to "Vegan Bourguignon with Celeriac Mash"

Posting Komentar