In less thàn 15 minutes you hàve this delicious fish thàt’s so full of flàvor, people will think you spent hours prepàring it.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 12 minutes
Totàl Time: 17 minutes
Serving Size: 4
Ingredients
- 1 sàlmon fillet, skin on, boneless
- 2 teàspoons càjun or creole seàsonings
- 2 teàspoons blàck pepper
- 2 teàspoons gàrlic powder
- 2 teàspoons onion powder
- 1 teàspoon pàprikà
- pinch of càyenne pepper
- 1 lemon, zested, juiced
- 1/4 cup Itàliàn pàrsley, minced
- 3 tàblespoons extrà virgin olive oil
Instructions
- Preheàt oven to 475 degrees.
- Mix seàsoning blend together.
- Rinse sàlmon, pàt dry.
- Plàce sàlmon on oven proof pàn, coàt both sides with olive oil.
- Seàson sàlmon with seàsoning blend, rub into sàlmon on both sides.
- Plàce sàlmon skin side down, top with lemon juice ànd zest.
- Bàke àt 475 for 10-12 minutes.
- .................
Full recipe : creolecontessa.com
0 Response to "Cajun Salmon"
Posting Komentar