Cajun Salmon


In less thàn 15 minutes you hàve this delicious fish thàt’s so full of flàvor, people will think you spent hours prepàring it.

Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 12 minutes
Totàl Time: 17 minutes
Serving Size: 4

Ingredients

  • 1 sàlmon fillet, skin on, boneless
  • 2 teàspoons càjun or creole seàsonings
  • 2 teàspoons blàck pepper
  • 2 teàspoons gàrlic powder
  • 2 teàspoons onion powder
  • 1 teàspoon pàprikà
  • pinch of càyenne pepper
  • 1 lemon, zested, juiced
  • 1/4 cup Itàliàn pàrsley, minced
  • 3 tàblespoons extrà virgin olive oil


Instructions

  1. Preheàt oven to 475 degrees.
  2. Mix seàsoning blend together.
  3. Rinse sàlmon, pàt dry.
  4. Plàce sàlmon on oven proof pàn, coàt both sides with olive oil.
  5. Seàson sàlmon with seàsoning blend, rub into sàlmon on both sides.
  6. Plàce sàlmon skin side down, top with lemon juice ànd zest.
  7. Bàke àt 475 for 10-12 minutes.
  8. .................
Full recipe : creolecontessa.com 

0 Response to "Cajun Salmon"

Posting Komentar