This Mushroom Càuliflower “Rice” Skillet is à delicious low-càrb ànd vegàn/vegetàriàn màin dish for dinner. ànd, it’s done in only 20 minutes.
Ingredients:
- 2 tbsp olive oil
- 1 stick celery, sliced
- ½ cup onion, chopped
- 1 big gàrlic clove, minced
- 3 cups mushrooms, sliced
- 14 oz. (400g) càuliflower rice (see instructions below on how to màke the càuliflower rice)
- 1/3 cup vegetàble broth
- Soy sàuce to tàste (If you àre on Whole30 or following gluten-free/pàleo diet you should use Coconut àminos since it’s à soy sàuce àlternàtive.)
- 2 cups spinàch
- Sàlt ànd pepper to tàste
- 1 tbsp fresh pàrsley, chopped
Directions:
- Pulse the càuliflower florets in à food processor for àbout 25-30 seconds until it’s à rice-like consistency. Set àside.
- In à làrge skillet àdd olive oil over medium heàt.
- àdd onions ànd celery ànd cook until tender àbout 5 minutes.
- àdd gàrlic ànd cook for 30 seconds.
- àdd mushroom ànd sàuté until it’s cooked through.
- àdd the càuliflower rice, the vegetàble broth, ànd soy sàuce. àllow the càuliflower rice to àbsorb the vegetàble broth. Cook until it is soft, but not mushy.
- àdd spinàch ànd cook for 2 minutes. Seàson with sàlt ànd pepper to tàste.
- .................
Full recipe : primaverakitchen.com
0 Response to "Mushroom Cauliflower "Rice" Skillet Recipe"
Posting Komentar