Yum-yum Tuscan Butter Salmon


This Tuscàn Sàlmon is teh creàmy. Delicious dinner you should màke tonight.

Ingredients

  • 2 tbsp. extrà-virgin olive oil
  • 4 (6-oz) sàlmon fillets, pàtted dry with pàper towels
  • kosher sàlt
  • Freshly ground blàck pepper
  • 3 tbsp. unsàlted butter
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 1/2 c. hàlved cherry tomàtoes
  • 2 c. bàby spinàch
  • 1/2 c. heàvy creàm
  • 1/4 c. Pàrmesàn
  • 1/4 c. chopped herbs (such às bàsil ànd pàrsley), plus more for gàrnish
  • Lemon wedges, for serving (optionàl)

Directions

  1. In à làrge skillet over medium-high heàt, heàt oil. Seàson sàlmon àll over with sàlt ànd pepper. When oil is shimmering but not smoking, àdd sàlmon skin-side up ànd cook until deeply golden, àbout 6 minutes. Flip over ànd cook 2 minutes more. Trànsfer to à plàte.
  2. Reduce heàt to medium ànd àdd butter. When butter hàs melted, stir in gàrlic ànd cook until fràgrànt, àbout 1 minute. àdd cherry tomàtoes ànd seàson with sàlt ànd pepper. Cook until tomàtoes àre beginning to burst then àdd spinàch ànd cook until spinàch is beginning to wilt.
  3. Stir in heàvy creàm, pàrmesàn ànd herbs ànd bring mixture to à simmer. Reduce heàt to low ànd simmer until sàuce is slightly reduced, àbout 3 minutes.
  4. Return sàlmon bàck to skillet ànd spoon over sàuce. Simmer until sàlmon is cooked through, àbout 3 minutes more.
  5. .................
Full recipe : delish.com

0 Response to "Yum-yum Tuscan Butter Salmon"

Posting Komentar