This recipe for Chocolàte Càràmel Rice Krispie Squàres tàkes àn old time fàvorite to à whole new level. Rice Krispie squàres with peànut butter, à gooey càràmel làyer, then topped with chocolàte! Your friends ànd fàmily will go cràzy over these delicious treàts!
Ingredients
- 1 1/2 tbsp butter
- 1/2 bàg màrshmàllows àbout 20 làrge-2 cups mini
- 1 tsp vànillà
- 4 cups Rice Krispies cereàl
- 7 ounces unwràpped càràmels 1/2 bàg
- 1 tbsp wàter
- 3/4 cup peànut butter divided use
- 8 ounces milk chocolàte
Directions
- Butter à 9 x 9 inch pàn.
- In làrge bowl melt butter in microwàve just until melted. àdd màrshmàllows, stir to coàt màrshmàllows in butter, then microwàve until melted, stirring occàsionàlly. This should only tàke à couple of minutes.
- Stir in vànillà.
- Stir in Rice Krispies.
- Pour into buttered pàn ànd press mixture firmly with buttered hànds.
- Plàce in refrigeràtor to chill.
- In sàucepàn, melt càràmels ànd wàter on low heàt, stirring frequently. (càreful not to burn).
- Remove from heàt, stir in 1/2 cup peànut butter. Blend completely.
- Pour over Rice Krispies, ànd spreàd to àn even làyer.
- Put bàck into refrigeràtor.
- In sàucepàn over low heàt, melt chocolàte.
- When melted, stir in 1/4 cup peànut butter. Combine well.
- Pour chocolàte over càràmel làyer spreàding to edges in even làyers.
- ....................
Full recipe : artandthekitchen.com
0 Response to "So Tasty: Chocolate Caramel Rice Krispie Squares"
Posting Komentar