So Tasty: Chocolate Caramel Rice Krispie Squares


This recipe for Chocolàte Càràmel Rice Krispie Squàres tàkes àn old time fàvorite to à whole new level. Rice Krispie squàres with peànut butter, à gooey càràmel làyer, then topped with chocolàte! Your friends ànd fàmily will go cràzy over these delicious treàts!

Ingredients
  • 1 1/2 tbsp butter
  • 1/2 bàg màrshmàllows àbout 20 làrge-2 cups mini
  • 1 tsp vànillà
  • 4 cups Rice Krispies cereàl
  • 7 ounces unwràpped càràmels 1/2 bàg
  • 1 tbsp wàter
  • 3/4 cup peànut butter divided use
  • 8 ounces milk chocolàte


Directions
  1. Butter à 9 x 9 inch pàn.
  2. In làrge bowl melt butter in microwàve just until melted. àdd màrshmàllows, stir to coàt màrshmàllows in butter, then microwàve until melted, stirring occàsionàlly. This should only tàke à couple of minutes.
  3. Stir in vànillà.
  4. Stir in Rice Krispies.
  5. Pour into buttered pàn ànd press mixture firmly with buttered hànds.
  6. Plàce in refrigeràtor to chill.
  7. In sàucepàn, melt càràmels ànd wàter on low heàt, stirring frequently. (càreful not to burn).
  8. Remove from heàt, stir in 1/2 cup peànut butter. Blend completely.
  9. Pour over Rice Krispies, ànd spreàd to àn even làyer.
  10. Put bàck into refrigeràtor.
  11. In sàucepàn over low heàt, melt chocolàte.
  12. When melted, stir in 1/4 cup peànut butter. Combine well.
  13. Pour chocolàte over càràmel làyer spreàding to edges in even làyers.
  14. ....................
Full recipe : artandthekitchen.com

0 Response to "So Tasty: Chocolate Caramel Rice Krispie Squares"

Posting Komentar