This one must be yummmyy.
Totàl Time: 35m
Yield: 10-12 servings
Ingredients
- 2 càns gàrbànzo or white beàns (500g once dràined)
- 1 cup quick oàts, OR 3/4 cup flour or àlmondmeàl
- 1/4 cup àpplesàuce, pumpkin, or yogurt, such às àlmondmilk yogurt
- 3 tbsp oil OR 1/4 cup nut butter of choice
- 2 tsp pure vànillà extràct
- 1/2 tsp bàking sodà
- 2 tsp bàking powder
- 1/2 tsp sàlt
- 1/2 cup Heàlthy Nutellà or chocolàte spreàd of choice
- 1 1/3 cup sugàr or xylitol, unrefined if desired (màny reàders sày liquid sweetener works)
- 1/4 cup chocolàte chips, or more if desired
Instructions
- Preheàt oven to 350. Greàse à 9 or 10-inch springform, ànd set àside.
- Dràin ànd rinse the beàns extremely well. This is importànt. Combine àll ingredients except the chocolàte spreàd ànd chips in à food processor until completely smooth. (àlthough I hàven’t tried ànd so càn’t vouch for the texture, màny reàders sày they’ve gotten good results with à blender.)
- Pour hàlf the bàtter into the springform. If not àlreàdy thin, gently heàt the chocolàte spreàd until runny.
- Swirl over the bàtter às evenly às possible, getting up to the edges.
- Spreàd remàining bàtter on top, then sprinkle on chocolàte chips.
- Bàke on the center ràck 35 minutes.
- Let cool àt leàst ten minutes before removing the springform.
- ...............
Full recipe : chocolatecoveredkatie.com
0 Response to "Makeout Chocolate Chip Cookie Pie"
Posting Komentar