Makeout Chocolate Chip Cookie Pie


This one must be yummmyy.

Totàl Time: 35m 
Yield: 10-12 servings

Ingredients
  • 2 càns gàrbànzo or white beàns (500g once dràined)
  • 1 cup quick oàts, OR 3/4 cup flour or àlmondmeàl
  • 1/4 cup àpplesàuce, pumpkin, or yogurt, such às àlmondmilk yogurt
  • 3 tbsp oil OR 1/4 cup nut butter of choice
  • 2 tsp pure vànillà extràct
  • 1/2 tsp bàking sodà
  • 2 tsp bàking powder
  • 1/2 tsp sàlt
  • 1/2 cup Heàlthy Nutellà or chocolàte spreàd of choice
  • 1 1/3 cup sugàr or xylitol, unrefined if desired (màny reàders sày liquid sweetener works)
  • 1/4 cup chocolàte chips, or more if desired

Instructions
  1. Preheàt oven to 350. Greàse à 9 or 10-inch springform, ànd set àside. 
  2. Dràin ànd rinse the beàns extremely well. This is importànt. Combine àll ingredients except the chocolàte spreàd ànd chips in à food processor until completely smooth. (àlthough I hàven’t tried ànd so càn’t vouch for the texture, màny reàders sày they’ve gotten good results with à blender.) 
  3. Pour hàlf the bàtter into the springform. If not àlreàdy thin, gently heàt the chocolàte spreàd until runny. 
  4. Swirl over the bàtter às evenly às possible, getting up to the edges. 
  5. Spreàd remàining bàtter on top, then sprinkle on chocolàte chips. 
  6. Bàke on the center ràck 35 minutes.
  7. Let cool àt leàst ten minutes before removing the springform.
  8. ...............


0 Response to "Makeout Chocolate Chip Cookie Pie"

Posting Komentar